Asfalt fase 7 + afsluiting Blekersweg – Spoor

Zoals eerder aangegeven zijn we op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 oktober bezig met de asfaltdeklaag in fase 7. Via deze mail willen wij u er aan herinneren dat hiervoor de Jachtlaan van fase 7 (tussen de Prins Willem Alexanderlaan en de Blekerweg) geheel wordt afgesloten op deze dagen. Op dinsdag en woensdag om de oude deklaag te frezen, en woensdag en donderdag om de asfaltdeklaag aan te brengen en de belijning. U kunt uw auto parkeren op de tijdelijke parkeervoorziening aan de Prins Willem Alexanderlaan, op het terrein van de oude Sparta fabriek.

Na deze werkzaamheden zijn wij klaar met de werkzaamheden aan fase 7 en zullen vanaf vrijdag 17 oktober ons concentreren op het laatste gedeelte, fase 8: de Jachtlaan tussen de Blekersweg en het spoor. Deze route wordt vanaf maandag 13 oktober al geheel afgesloten voor het verkeer zodat er veilig gewerkt kan worden aan het riool. Fase 8 ronden wij uiterlijk 31 oktober af.