Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Waar moet ik naar toe met mijn afvalcontainer?

Tijdens de werkzaamheden kunt u uw afvalcontainer tijdens de normale tijdstippen aanbieden op de standaard locatie. Indien de vrachtauto niet bij uw container kan komen, verplaatsen wij uw container naar een locatie die wel bereikbaar is voor de vrachtauto.

Waar moet ik met mijn auto naar toe?

Het verzoek is om gedurende de werkzaamheden de auto op een andere locatie in de omgeving te parkeren. Tijdens werktijden op werkdagen (07.00-18.00) is het weggedeelte in ieder geval afgesloten voor doorgaand verkeer. Buiten onze werktijden is het mogelijk om het wegvak in te rijden om zo dichter bij huis te komen, bijvoorbeeld om boodschappen uit te laden etc. Gedurende werktijden is het wel mogelijk om te voet bij huis te komen.

Voor fase 7+8 zijn we samen met de gemeente aan het kijken of we een alternatieve parkeerlocatie kunnen aanbieden. Hier is nog geen definitieve beslissing over genomen. Zodra hier meer informatie over is maken wij dit via deze website en onze nieuwsbrief bekend.

Hoe kan ik mijn boodschappen bij huis krijgen als jullie aan het werk zijn?

Op het moment dat wij aan het werk zijn (07.00 – 18.00) kunt u niet met de auto het afgesloten wegvak in rijden. Als wij niet aan het werk zijn kunt u wel uw auto gebruiken om, bijvoorbeeld uw boodschappen, dichter bij huis te brengen. Wel raden wij het niet aan om dit te doen, gezien de kans op de schade aan uw auto of omgeving aangezien het een werkgebied blijft met (grote) hoogteverschillen en los materiaal.