Onderhoud Polhoutlaan, Driehoek en Jachtlaan

Via deze website houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden
aan de Polhoutlaan, Driehoek en Jachtlaan (tussen Laan van Spitsbergen en het spoor)

Recente nieuwsberichten

Werkzaamheden afgerond

Deze week zijn we druk geweest met de werkzaamheden in fase 8, de Blekersweg en de aansluitingen op de Jachtlaan en Zanderijweg.

Aan het einde van de middag zal de Jachtlaan weer geheel open worden gesteld voor doorgaand verkeer. Daarmee zijn onze werkzaamheden aan de Jachtlaan afgerond. Links en rechts zullen er nog enkele kleine dingen aangepast worden en wij zullen de werkzaamheden nog definitief opleveren aan de gemeente Apeldoorn.

Asfalt fase 7 + afsluiting Blekersweg – Spoor

Zoals eerder aangegeven zijn we op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 oktober bezig met de asfaltdeklaag in fase 7. Via deze mail willen wij u er aan herinneren dat hiervoor de Jachtlaan van fase 7 (tussen de Prins Willem Alexanderlaan en de Blekerweg) geheel wordt afgesloten op deze dagen. Op dinsdag en woensdag om de oude deklaag te frezen, en woensdag en donderdag om de asfaltdeklaag aan te brengen en de belijning. U kunt uw auto parkeren op de tijdelijke parkeervoorziening aan de Prins Willem Alexanderlaan, op het terrein van de oude Sparta fabriek.

Na deze werkzaamheden zijn wij klaar met de werkzaamheden aan fase 7 en zullen vanaf vrijdag 17 oktober ons concentreren op het laatste gedeelte, fase 8: de Jachtlaan tussen de Blekersweg en het spoor. Deze route wordt vanaf maandag 13 oktober al geheel afgesloten voor het verkeer zodat er veilig gewerkt kan worden aan het riool. Fase 8 ronden wij uiterlijk 31 oktober af.

Fase 8: rioolwerkzaamheden Blekersweg / Orderbeek

Zoals waarschijnlijk wel bekend worden er aan de Zanderijweg werkzaamheden uitgevoerd aan de Orderbeek. De werkzaamheden aan de Jachtlaan worden nu gecombineerd met deze werkzaamheden. Hiervoor moeten wij diverse werkzaamheden uitvoeren aan het riool, waaronder het aanleggen van een riool in de Blekersweg.

Dit betekent dat vanaf 17 oktober de Jachtlaan vanaf de Blekersweg tot aan het spoor is afgesloten. De route Blekersweg – spoor is dan dus niet meer mogelijk. In de Blekerweg leggen wij een riool vanaf de Jachtlaan tot aan huisnummer 38 (zijweg Koningslijn). Vanaf maandag 20 oktober 07.00 voeren wij deze werkzaamheden uit en zijn de betreffende woningen dus niet per auto te bereiken. Woningen blijven wel via het via het trottoir bereikbaar. De werkzaamheden aan fase 8 ronden wij uiterlijk 31 oktober af.

Vooruitlopend op deze werkzaamheden moeten wij het water van het regenwaterriool overpompen van de Zanderijweg naar de Blekersweg. Deze pompen komen vanaf donderdag 2 oktober te staan op de Zanderijweg tegenover Zanderijweg 102, waarbij de leiding aan de kant van de Orderbeek komt te liggen. Wij zullen de pompen zo plaatsen dat er om de pompen heen kan worden gereden, mits er geen auto’s geparkeerd worden voor huisnummer 102/104. Het bruggetje aan de achterzijde van Jachtlaan 330 blijft ook grotendeels beschikbaar voor parkeren. Het ompompen van het water is nodig zolang er gewerkt aan de Orderbeek. De verwachting is dat deze werkzaamheden met 2 á 3 weken zijn afgerond.

Inzet verkeersregelaars fase 7+8

Vanwege de grote hoeveelheden fietsers die door het afgesloten werkvak fietsen, hebben wij besloten om verkeersregelaars in te zetten voor zowel de veiligheid van de fietsers als voor onze eigen veiligheid. Dit betekent alleen fietsers die binnen de afzetting wonen nog door kunnen fietsen. De overige fietsers zullen door de verkeersregelaars worden tegengehouden en worden omgeleid via de omleidingsroutes.

Nieuwsbrief

Ontvangt u nog niet onze nieuwsbrief via de email? Meld u dan snel aan!