Home

Reconstructie Burgemeester Kuntzelaan, Barneveld

Welkom op de projectwebsite van project ‘Reconstructie Burgemeester Kuntzelaan, Barneveld’!

In opdracht van Gemeente Barneveld voert KWS Infra reconstructiewerkzaamheden uit aan de Burgemeester Kuntzelaan in het centrum van Barneveld. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de bestaande verharding. Daarnaast vernieuwen wij de fietspaden en vervangen wij de groenvoorzieningen en het straatmeubilair.

De werkzaamheden staan gepland vanaf juli tot en met december 2017. Om het centrum en voorzieningen bereikbaar te houden voeren wij deze werkzaamheden uit in vier fasen:

  • Fase 1: vanaf de rotonde Bouwheerstraat tot aan de Nairacstraat;
  • Fase 2: vanaf de Nairacstraat tot aan de Kampstraat;
  • Fase 3: vanaf de Kampstraat tot aan de fietsoversteek Schaepsmarkt;
  • Fase 4: vanaf de fietsoversteek tot aan de Kapteijnstraat.

Recente nieuwsberichten

Tevredenheidsonderzoek

KWS Infra is een organisatie die continu haar werkprocessen verbetert door te leren van ervaringen op projecten. Dit geldt niet alleen voor technische werkzaamheden, maar ook voor bijvoorbeeld communicatie met de omgeving van de projecten. Daarom wil ik u uitnodigen voor een online enquête met betrekking tot uw ervaring met onze communicatiemiddelen en werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan.

De enquête is anoniem, in de enquête wordt niet naar persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, etc. gevraagd. De resultaten van de enquête worden alleen gebruikt voor procesverbeteringen van KWS Infra én prestatie informatie voor de Gemeente Barneveld.

Deze online enquête bestaat uit 20 vragen, het invullen kost u ongeveer 10 minuten. U kunt de enquête vinden via deze link. Voor het invullen van de enquête kunt u het beste gebruik maken van webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Mozilla Firefox of Opera. De enquête werkt helaas niet voor gebruikers van Internet Explorer.

Ik verzoek u de enquête in te vullen vóór woensdag 17 januari 2018. Vergeet niet om op de laatste pagina op “Verzenden” te klikken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Laatste nieuwsbrief!

Belangrijk: De werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan naderen voltooiing. Hiermee neemt ook de behoefte aan een wekelijkse nieuwsbrief af. Dit betekent dat er na 18 december 2017 geen wekelijkse nieuwsbrief meer zal verschijnen. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.

KWS zet deze week alles op alles om de oversteek ter hoogte van de Schaepsmarkt toegankelijk te maken. Wij bestraten het fiets- en voetpad aan de spoorzijde en maken een noodaansluiting van tijdelijke verharding aan de centrumzijde. De firma Van Dijk zal deze week de groenvoorzieningen aanbrengen.

Gedurende de kerstvakantie wordt er door KWS Infra niet gewerkt. Dit betekent dat de werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan stil liggen vanaf maandag 25 december en onder voorbehoud van weersinvloeden worden hervat op maandag 8 januari.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 51 online. Dit is de laatste wekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.

Winterse omstandigheden, rijbaan gereed

De werkzaamheden aan de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan zijn afgerond. De rijbaan is volledig opengesteld voor het gemotoriseerd verkeer. In de Burgemeester Kuntzelaan geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. Let op uw snelheid!

De werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden liggen momenteel nagenoeg stil in verband met de winterse weersomstandigheden. KWS pakt de werkzaamheden weer op zodra de winterse omstandigheden voorbij zijn.

Door uiteenlopende omstandigheden is de geplande opleverdatum van de werkzaamheden (vrijdag 15 december 2017) niet realistisch gebleken. Een verklaring hieromtrent is bijgevoegd bij de nieuwsbrief van week 50. Wilt u de nieuwsbrief wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Asfalteren laatste gedeelte rijbaan

KWS Infra asfalteert vandaag en vannacht het laatste gedeelte van de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. Vanaf dinsdag 5 december rijdt het gemotoriseerd verkeer over de nieuwe rijbaan. De beide bushaltes bij treinstation ‘Barneveld Centrum’ worden deze week weer in gebruik genomen.

Let op: Ten behoeve van de asfalteerwerkzaamheden is de Burgemeester Kuntzelaan tussen 4 december 23:00 uur en 5 december 06:00 uur geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer! U maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de omleidingen “B” in noordelijke richting en “P” in zuidelijke richting.

KWS Infra werkt daarnaast aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde ter hoogte van de spoorwegovergang naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 49 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.