Asfalteren laatste gedeelte rijbaan

KWS Infra asfalteert vandaag en vannacht het laatste gedeelte van de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. Vanaf dinsdag 5 december rijdt het gemotoriseerd verkeer over de nieuwe rijbaan. De beide bushaltes bij treinstation ‘Barneveld Centrum’ worden deze week weer in gebruik genomen.

Let op: Ten behoeve van de asfalteerwerkzaamheden is de Burgemeester Kuntzelaan tussen 4 december 23:00 uur en 5 december 06:00 uur geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer! U maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de omleidingen “B” in noordelijke richting en “P” in zuidelijke richting.

KWS Infra werkt daarnaast aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde ter hoogte van de spoorwegovergang naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 49 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.