Laatste nieuwsbrief!

Belangrijk: De werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan naderen voltooiing. Hiermee neemt ook de behoefte aan een wekelijkse nieuwsbrief af. Dit betekent dat er na 18 december 2017 geen wekelijkse nieuwsbrief meer zal verschijnen. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.

KWS zet deze week alles op alles om de oversteek ter hoogte van de Schaepsmarkt toegankelijk te maken. Wij bestraten het fiets- en voetpad aan de spoorzijde en maken een noodaansluiting van tijdelijke verharding aan de centrumzijde. De firma Van Dijk zal deze week de groenvoorzieningen aanbrengen.

Gedurende de kerstvakantie wordt er door KWS Infra niet gewerkt. Dit betekent dat de werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan stil liggen vanaf maandag 25 december en onder voorbehoud van weersinvloeden worden hervat op maandag 8 januari.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 51 online. Dit is de laatste wekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.