Winterse omstandigheden, rijbaan gereed

De werkzaamheden aan de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan zijn afgerond. De rijbaan is volledig opengesteld voor het gemotoriseerd verkeer. In de Burgemeester Kuntzelaan geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. Let op uw snelheid!

De werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden liggen momenteel nagenoeg stil in verband met de winterse weersomstandigheden. KWS pakt de werkzaamheden weer op zodra de winterse omstandigheden voorbij zijn.

Door uiteenlopende omstandigheden is de geplande opleverdatum van de werkzaamheden (vrijdag 15 december 2017) niet realistisch gebleken. Een verklaring hieromtrent is bijgevoegd bij de nieuwsbrief van week 50. Wilt u de nieuwsbrief wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.