Tevredenheidsonderzoek

KWS Infra is een organisatie die continu haar werkprocessen verbetert door te leren van ervaringen op projecten. Dit geldt niet alleen voor technische werkzaamheden, maar ook voor bijvoorbeeld communicatie met de omgeving van de projecten. Daarom wil ik u uitnodigen voor een online enquête met betrekking tot uw ervaring met onze communicatiemiddelen en werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan.

De enquête is anoniem, in de enquête wordt niet naar persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, etc. gevraagd. De resultaten van de enquête worden alleen gebruikt voor procesverbeteringen van KWS Infra én prestatie informatie voor de Gemeente Barneveld.

Deze online enquête bestaat uit 20 vragen, het invullen kost u ongeveer 10 minuten. U kunt de enquête vinden via deze link. Voor het invullen van de enquête kunt u het beste gebruik maken van webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Mozilla Firefox of Opera. De enquête werkt helaas niet voor gebruikers van Internet Explorer.

Ik verzoek u de enquête in te vullen vóór woensdag 17 januari 2018. Vergeet niet om op de laatste pagina op “Verzenden” te klikken. Alvast bedankt voor uw reactie.