Tevredenheidsonderzoek

KWS Infra is een organisatie die continu haar werkprocessen verbetert door te leren van ervaringen op projecten. Dit geldt niet alleen voor technische werkzaamheden, maar ook voor bijvoorbeeld communicatie met de omgeving van de projecten. Daarom wil ik u uitnodigen voor een online enquête met betrekking tot uw ervaring met onze communicatiemiddelen en werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan.

De enquête is anoniem, in de enquête wordt niet naar persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, etc. gevraagd. De resultaten van de enquête worden alleen gebruikt voor procesverbeteringen van KWS Infra én prestatie informatie voor de Gemeente Barneveld.

Deze online enquête bestaat uit 20 vragen, het invullen kost u ongeveer 10 minuten. U kunt de enquête vinden via deze link. Voor het invullen van de enquête kunt u het beste gebruik maken van webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Mozilla Firefox of Opera. De enquête werkt helaas niet voor gebruikers van Internet Explorer.

Ik verzoek u de enquête in te vullen vóór woensdag 17 januari 2018. Vergeet niet om op de laatste pagina op “Verzenden” te klikken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Laatste nieuwsbrief!

Belangrijk: De werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan naderen voltooiing. Hiermee neemt ook de behoefte aan een wekelijkse nieuwsbrief af. Dit betekent dat er na 18 december 2017 geen wekelijkse nieuwsbrief meer zal verschijnen. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.

KWS zet deze week alles op alles om de oversteek ter hoogte van de Schaepsmarkt toegankelijk te maken. Wij bestraten het fiets- en voetpad aan de spoorzijde en maken een noodaansluiting van tijdelijke verharding aan de centrumzijde. De firma Van Dijk zal deze week de groenvoorzieningen aanbrengen.

Gedurende de kerstvakantie wordt er door KWS Infra niet gewerkt. Dit betekent dat de werkzaamheden in de Burgemeester Kuntzelaan stil liggen vanaf maandag 25 december en onder voorbehoud van weersinvloeden worden hervat op maandag 8 januari.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 51 online. Dit is de laatste wekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich niet langer aanmelden voor de nieuwsbrief.

Winterse omstandigheden, rijbaan gereed

De werkzaamheden aan de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan zijn afgerond. De rijbaan is volledig opengesteld voor het gemotoriseerd verkeer. In de Burgemeester Kuntzelaan geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. Let op uw snelheid!

De werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden liggen momenteel nagenoeg stil in verband met de winterse weersomstandigheden. KWS pakt de werkzaamheden weer op zodra de winterse omstandigheden voorbij zijn.

Door uiteenlopende omstandigheden is de geplande opleverdatum van de werkzaamheden (vrijdag 15 december 2017) niet realistisch gebleken. Een verklaring hieromtrent is bijgevoegd bij de nieuwsbrief van week 50. Wilt u de nieuwsbrief wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Asfalteren laatste gedeelte rijbaan

KWS Infra asfalteert vandaag en vannacht het laatste gedeelte van de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. Vanaf dinsdag 5 december rijdt het gemotoriseerd verkeer over de nieuwe rijbaan. De beide bushaltes bij treinstation ‘Barneveld Centrum’ worden deze week weer in gebruik genomen.

Let op: Ten behoeve van de asfalteerwerkzaamheden is de Burgemeester Kuntzelaan tussen 4 december 23:00 uur en 5 december 06:00 uur geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer! U maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de omleidingen “B” in noordelijke richting en “P” in zuidelijke richting.

KWS Infra werkt daarnaast aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde ter hoogte van de spoorwegovergang naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 49 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Start laatste fase rijbaan

KWS Infra start vandaag met de werkzaamheden op het laatste stuk van de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. KWS werkt op de rijbaan tussen de fietsoversteek en het parkeerterrein Kapteijnstraat. Gemotoriseerd bestemmingsverkeer maakt gebruik van een bypass over het fietspad aan de centrumzijde van de weg. Doorgaand verkeer maakt in noordelijke richting gebruik van omleiding “B” en in zuidelijke richting van omleiding “P”.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 48 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Werkzaamheden bij de oversteek Schaepsmarkt

KWS Infra werkt aan het fiets- en voetpad ter hoogte van de bushalte aan de spoorzijde van de Burgemeester Kuntzelaan en in het park ter hoogte van de spoorwegovergang naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan. Voetgangers en fietsers van en naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan maken gebruik van de Spoorstraat en steken de Burgemeester Kuntzelaan over ter hoogte van de Kapteijnstraat.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 47 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Van en naar het treinstation? Loop of fiets even om.

KWS Infra werkt aan het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Het fiets- en voetpad ter hoogte van de oversteek naar de Kampstraat wordt deze week opnieuw bestraat.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 46 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Asfalteren en aangepaste verkeerssituatie

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Vandaag wordt de rijbaan geasfalteerd. Begin deze week werken wij aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde van de weg. Later deze week starten wij met de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde, ter hoogte van het treinstation.

Vanaf woensdagochtend 8 november rijdt het gemotoriseerd verkeer via de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. Ter hoogte van het werkvak geldt een om-en-om regeling met begeleiding van verkeersregelaars.

De bushalte aan de centrumzijde wordt vanaf woensdagochtend weer in gebruik genomen. De bushalte aan de spoorzijde verplaatst vanaf woensdagochtend naar de rijbaan ter hoogte van de huidige tijdelijke bushaltes.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 45 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Fiets- en voetpad centrumzijde

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Begin week 45 asfalteren wij de rijbaan. Deze week voeren wij hiervoor voorbereidende werkzaamheden uit.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 44 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Projectfase 3

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. 

Let op! Doorgaand fietsverkeer wordt tijdens fase 3 omgeleid tussen de Schaepsmarkt en de Nairacstraat. Fietsers in beide richtingen volgen de tijdelijke omleidingsborden. Daarnaast zijn de bushaltes bij het treinstation tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein bij het treinstation.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 43 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.