Nieuwsbrief week 39: Let op uw snelheid!

Deze week begint de nieuwe rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan tussen de Nairacstraat en de Kampstraat vorm te krijgen. Komende woensdag wordt de rijbaan geasfalteerd.

Let op! Tijdens onze werkzaamheden én in de nieuwe situatie is de maximum snelheid 30 kilometer per uur in de Burgemeester Kuntzelaan.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 39 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Projectfase 2A: Vanaf de Nairacstraat tot de Kampstraat

Deze week ronden wij de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde (projectfase 1C) af. In de tweede helft van de week starten wij met projectfase 2A: Het vervangen van de verharding van de rijbaan tussen de Nairacstraat en de Kampstraat.

Let op! Door de fasewisseling verandert de verkeerssituatie in de Burgemeester Kuntzelaan. De omleiding voor doorgaand verkeer is aangegeven door middel van tijdelijke gele verkeersborden. Volg in de Burgemeester Kuntzelaan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 38 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Afronding projectfase 1C

Deze week ronden wij de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde af. Ook vervangen wij het tweede deel van de verharding van het parkeerterrein bij de “Versstraat”. Vanaf volgende week starten wij met projectfase 2A.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 37 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Werkzaamheden aan parkeerterrein bij Versstraat

Wij werken deze week aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde van de Burgemeester Kuntzelaan. Tegelijkertijd werken wij ook aan de inrit van het parkeerterrein bij de Albert Heijn, en op het parkeerterrein bij de Versstraat. Er zijn bij de Versstraat tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 36 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

De nieuwsbrief van week 35 is beschikbaar

Wij werken deze week aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde van de Burgemeester Kuntzelaan. Tegelijkertijd werken wij ook aan het plein en de inrit van het parkeerterrein bij de Albert Heijn.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 35 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Geen werkzaamheden in week 33 (14 t/m 20 augustus)

Volgende week vindt de jaarlijkse Ballonfiësta plaats in Barneveld op 16 tot en met 19 augustus. Wij zijn daarom in de week van 14 augustus niet aan het werk in de Burgemeester Kuntzelaan. Er zijn in week 33 geen beperkingen voor de bereikbaarheid. Op 21 augustus starten wij met projectfase 1C.

Start projectfase 1B

Wij zijn gestart met projectfase 1B. Deze week vervangen wij de verharding van het fiets- en voetpad ter hoogte van de Albert Heijn.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 30 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.