Werkzaamheden bij de oversteek Schaepsmarkt

KWS Infra werkt aan het fiets- en voetpad ter hoogte van de bushalte aan de spoorzijde van de Burgemeester Kuntzelaan en in het park ter hoogte van de spoorwegovergang naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan. Voetgangers en fietsers van en naar de Van Zuijlen van Nieveltlaan maken gebruik van de Spoorstraat en steken de Burgemeester Kuntzelaan over ter hoogte van de Kapteijnstraat.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 47 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Van en naar het treinstation? Loop of fiets even om.

KWS Infra werkt aan het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Het fiets- en voetpad ter hoogte van de oversteek naar de Kampstraat wordt deze week opnieuw bestraat.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 46 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Asfalteren en aangepaste verkeerssituatie

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Vandaag wordt de rijbaan geasfalteerd. Begin deze week werken wij aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde van de weg. Later deze week starten wij met de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde, ter hoogte van het treinstation.

Vanaf woensdagochtend 8 november rijdt het gemotoriseerd verkeer via de rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan. Ter hoogte van het werkvak geldt een om-en-om regeling met begeleiding van verkeersregelaars.

De bushalte aan de centrumzijde wordt vanaf woensdagochtend weer in gebruik genomen. De bushalte aan de spoorzijde verplaatst vanaf woensdagochtend naar de rijbaan ter hoogte van de huidige tijdelijke bushaltes.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 45 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Fiets- en voetpad centrumzijde

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. Begin week 45 asfalteren wij de rijbaan. Deze week voeren wij hiervoor voorbereidende werkzaamheden uit.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 44 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Projectfase 3

KWS Infra werkt aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Schaepsmarkt en de Kampstraat, ter hoogte van het treinstation Barneveld Centrum. 

Let op! Doorgaand fietsverkeer wordt tijdens fase 3 omgeleid tussen de Schaepsmarkt en de Nairacstraat. Fietsers in beide richtingen volgen de tijdelijke omleidingsborden. Daarnaast zijn de bushaltes bij het treinstation tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein bij het treinstation.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 43 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Let op! Omleiding fietsers en tijdelijke bushaltes

KWS Infra start deze week met projectfase 3. Dinsdag 17 oktober starten de werkzaamheden aan de rijbaan en het fiets- en voetpad tussen de Kampstraat en de fietsoversteek Schaepsmarkt.

Let op! Doorgaand fietsverkeer wordt tijdens fase 3 omgeleid tussen de Schaepsmarkt en de Nairacstraat. Fietsers in beide richtingen volgen de tijdelijke omleidingsborden. Daarnaast zijn de bushaltes bij het treinstation tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein bij het treinstation.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 42 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Afronding projectfase 2 en nachtelijke werkzaamheden

KWS werkt deze week aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde van de Burgemeester Kuntzelaan. Tegelijkertijd vervangen wij de verharding van de inrit van de Nairacstraat.

Let op! In de nachten van dinsdag 10 oktober en woensdag 11 oktober leggen wij de laatste hand aan de afwerking van de Burgemeester Kuntzelaan tussen de rotonde Bouwheerstraat en de Kampstraat. In de nacht van donderdag 12 oktober brengen wij de asfalt deklaag en de wegmarkering aan op hetzelfde weggedeelte. Gedurende deze drie opeenvolgende nachten is de Burgemeester Kuntzelaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omrijden is mogelijk via de omleidingen “B” in noordelijke richting en “P” in zuidelijke richting.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 41 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Fiets- en voetpaden projectfase 2

Afgelopen week is de rijbaan geasfalteerd. Begin deze week ronden wij de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de spoorzijde af, daarna starten wij met het fiets- en voetpad aan de centrumzijde.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 40 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Nieuwsbrief week 39: Let op uw snelheid!

Deze week begint de nieuwe rijbaan van de Burgemeester Kuntzelaan tussen de Nairacstraat en de Kampstraat vorm te krijgen. Komende woensdag wordt de rijbaan geasfalteerd.

Let op! Tijdens onze werkzaamheden én in de nieuwe situatie is de maximum snelheid 30 kilometer per uur in de Burgemeester Kuntzelaan.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 39 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Projectfase 2A: Vanaf de Nairacstraat tot de Kampstraat

Deze week ronden wij de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de centrumzijde (projectfase 1C) af. In de tweede helft van de week starten wij met projectfase 2A: Het vervangen van de verharding van de rijbaan tussen de Nairacstraat en de Kampstraat.

Let op! Door de fasewisseling verandert de verkeerssituatie in de Burgemeester Kuntzelaan. De omleiding voor doorgaand verkeer is aangegeven door middel van tijdelijke gele verkeersborden. Volg in de Burgemeester Kuntzelaan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden en bereikbaarheid? Lees dan de nieuwsbrief van week 38 online. Wilt u de nieuwsbrief liever wekelijks per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.